Gastenboek

Het doel van DJ Remy is dat het publiek een onvergetelijke avond beleeft.
Wilt u DJ Remy hiervoor bedanken? Dat kan door een berichtje achter te laten via de contact pagina.

Rene van velden
bruiloft 13 september 2014

Ik wil Rémy en zijn collega bedanken voor een onvergetelijke avond (vanaf de openingsdans tot einde feest een volle dansvloer, krijg alleen maar positieve reacties binnen) Wij zijn erg tevreden!!

Ruth en Mathieu
bruiloft 12 september 2014

We hebben een fantastisch feest gehad! Alles is verlopen zoals we in gedachte hadden. Jammer dat we volgende week niet nog een keer trouwen want anders vragen we Remy en Patrick nog een keer! Dank jullie wel! Liefs van een swingend bruidspaar :)

Ester en Tijmen
bruiloft 5 september 2014

We hebben dankzij PSound een heel leuk trouwfeest gehad. Remy was onze dj en hij heeft het uitstekend gedaan! Geweldig! Ik kan PSound zeker aanbevelen.

Dennis & Jacky
bruiloft 12 juli 2013

Ons feest was compleet over de top. DJ Remy draaide fantastisch en Saxofonist Julian was ook op zijn best deze avond.
Onze gasten vonden de combinatie van DJ en Saxofonist helemaal fantastisch. We kregen van velen gasten te horen dat ze in tijden niet meer zo’n goed feest gehad hebben. Ook gasten die op de meeste feesten niet op de dansvloer komen gingen op onze bruiloft de gehele avond compleet uit hun dak op de zeer mooie LED dansvloer.

Remy voelde het publiek zeer goed aan waardoor iedereen en dan ook werkelijk iedereen het fantastisch naar zijn of haar zin had. Roeloef willen we ook bedanken voor het op- en afbouwen van deze zeer uitgebreide show met vele lichteffecten en voor het bedienen van de zeer mooie lichtshow. Ook de gevraagde lichtshows tijdens onze binnenkomst en tijdens onze openingsdans waren superieur te noemen. Kortom een hele dikke vette 10 voor deze top afsluiter van onze geweldige bruiloft op 12-07-2013!

Bedankt!

Jeroen en Patty Leijten
27 mei 2013

DFF music is door ons aangeraden door fotograaf John Corvers.
Onze eerste indruk was meteen goed. We werden vriendelijk ontvangen. En een kennismaking met de DJ bij ons thuis vonden wij ook erg prettig. DJ Remy heeft op 24-5-2013 de muziek verzorgd op onze bruiloft. Hij heeft dit erg enthousiast gedaan. Voelde goed aan welke muziek hij moest draaien. Hij was op tijd. Totaal geen zorgen hoeven maken. Goed geregeld!

De gasten waren tevreden. Iedereen heeft een gezellige avond gehad.
Groeten, Jeroen en Patty Leijten

Margriet Huisman en Ale Algra
19 november 2013

We hadden een heerlijk dansfeest ter gelegenheid van drie gebeurtenissen: 60-jarige verjaardag, elkaar 40 jaar kennen en een tweeling die 25 werd. Dus ook een gemeleerde groep gasten. Maar dat werkte prima, ook voor onze tango-vrienden, voor wie we in goed overleg met de DJ drie blokjes tango inruimden. Heel leuk allemaal. Een minpuntje was dat de lijst met muzieksuggesties die ik twee maanden tevoren had opgestuurd niet bij de DJ was aangekomen. Gelukkig had ik er een geprinte versie van bij me en kon de DJ er alsnog heel flexibel op inspelen – dank daarvoor! Wat we tot nu toe terug gehoord hebben van onze gasten was heel positief: ze hebben heerlijk gedanst, maar er was ook ruimte om te kletsen. De lokatie, de serre van de Tuin aan de Kralingse Plas is daar dan ook heel geschikt voor.

Corry Dreves
01 november 2013

DJ Remy kreeg de mensen goed aan het dansen, de nummers liepen heel mooi in elkaar over! Wij kregen veel complimenten over de muziek. Het was een heerlijk feest!